Maaltijden
Samen eten is gezelliger dan alleen. Tijdens de maaltijden, die druk worden bezocht heerst er een gezellige sfeer. Bij de maaltijd staat ontmoeting en gezond eten centraal. Wij hebben een enthousiaste kookgroep, die wekelijks een heerlijk 2 gangenmenu bereidt. Er wordt gekookt met verse ingrediënten, die met zorg worden uitgezocht.
Opgeven is wel noodzakelijk (06-13566264). De maaltijden zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Bakkie Kroost
Heb je jonge kinderen en ontmoet je graag nieuwe mensen. Welkom bij Bakkie Kroost. Elke vrijdag van 9.00u van 11.00u zijn we geopend voor ouders met jonge kinderen. Voor Ontmoeten, spelen en inspireren. We hopen ook Oekraïense ouders en kinderen te ontmoeten.

We hebben steeds wisselend, uitdagend speelgoed dat belangeloos beschikbaar wordt gesteld door Speel-o-theek Eemland https://www.speelotheekeemland.nl/

Diverse activiteiten
Naast de terugkerende activiteiten organiseert DAC ook diverse activiteiten, afhankelijk van het seizoen; bijvoorbeeld bingo, creatieve activiteiten, lezingen en ook aan het sinterklaasfeest

Hou voor diverse activiteiten onze facebookpagina in de gaten(@DACZuidsingel) of klik hier.

Mij is gevraagd waarom ik het koken in het DAC zo leuk vind. Nu, dat zijn een paar dingen: de gezelligheid  en de saamhorigheid. En het allerbelangrijkst zijn de geweldige reacties van de gasten, als we de maaltijd bij hen opdienen.
 

Bekijk de laatste nieuwsbrief

Meld je aan voor de Nieuwsbrief

* Verplichte velden