Verder hebben wij enkele vacatures voor een

Gastvrouw/heer

Liefst minimaal 2 middagen in de maand. Met wensen en mogelijkheden wordt rekening gehouden

Als medewerker van ons centrum biedt u de gasten een gezellige middag, zorgt u voor de koffie, thee, hoort u hun verhalen aan, doet een spelletje met hen, enz. Dit alles in een gezellige en huiselijke sfeer. U hebt inspraak in het beleid.

Gelet op de gasten die binnenlopen vragen wij van u:

  • - inlevingsvermogen
  • - een luisterend oor
  • - flexibiliteit
  • - betrouwbaarheid
  •      Inlichtingen bij de coördinator Rita Eijkelenboom
  •       06 13 56 62 64
  •       e-mail

Enkele medewerkers vertellen:

Na mijn werkzame leven zocht ik vrijwilligerswerk. Ik las een artikel over het DAC en ben daar eens gaan kijken of het wat voor mij was. Nu ben ik ruim 10 jaar gastheer. Bij het DAC ontvangen we mensen van verschillende culturen, religies en achtergronden. Van eenzame ouderen tot verslaafde daklozen. We brengen een huiselijke sfeer en hebben aandacht voor iedereen. Vaak is het een rustpunt en soms het enige contact wat mensen hebben. De gesprekken zijn heel direct en men deelt zijn gedachten met elkaar. We leven met elkaar mee en respecteren elkaar. We zijn allemaal uniek! Ik voel dat God mij daar een plek gegeven heeft. Hier kom ik ook mijn naaste tegen. (Frans)

Ik houd van koken en vind het leuk om dat ook voor anderen te doen. In het DAC komen mensen, die voor zichzelf niet zoveel werk maken van de maaltijd. Vaak warmen ze een diepvries maaltijd op of eten niet zo gezond. Ik vind het fijn om samen met mijn collega kooksters hen een gezonde maaltijd voor te zetten. Het is altijd gezellig tijdens zo’n maaltijd. Er zijn mooie gesprekken en er is een goede sfeer.